VIDEO - Turkey, home of poetry

Filmi i publikuar në kuadër të fushatës globale të turizmit të Turqisë “Turkey Home”, mbanë titullin “Home of Poetry” dhe është postuar edhe në llogarinë e Ministrisë së Kulturës në mediat sociale.