Shëtitje në kopshtin me flutura tropikale

Kryeministri Ahmet Davutoglu bëri përurimin e kopshtit dhe luginës së fluturave tropikale në Konja të Turqisë, me çrast u organizua edhe një prezantim për media


Fjalët Kyçe: Konya , Lugina e Fluturave