Ku hahet qebapi më i mirë në rrugët e Stambollit

Kur të vini në Stamboll mos harroni të provoni qebapin me mish viçi “Döner” dhe qebapin me mish qengji “Cağ”. #Stamboll #Qebap #KuzhinaTurke