Kafeja turke, shija e përbashkët mes shqiptarëve dhe turqve

Aktiviteti “Kafeja turke - Historia e hatërit 40- vjeçar”, organizuar në bashkëpunim me Prefekturën e Edrenesë së Republikës së Turqisë, Ambasadën e Turqisë në Tiranë dhe institutin turk “Yunus Emre” Shkodër, u realizua me një pjesëmarrje të gjerë.