Ekspozita “Rolling Stones”

Në Londër është hapur një ekspozitë për grupin e njohur të muzikës “The Rolling Stones”. Ekspozita përbëhet nga 9 galeri me tematikë të ndryshme dhe ekspozohen mbi 500 objekte origjinale të grupit të famshëm të rrokut.