Shijet e Pallatit Osman – 21 / Dollma ftoi

Kryekuzhinieri dhe Studiuesi i Artit të Gatimit z. Yunus Emre Akkor do të na përgatisë dollma ftoi në buzë të lumit Sakarya në natyrën e gjelbër të nënprefekturës Geyve.

Për harxhet e nevojshme të këtij gatimi klikoni këtu...