Dysheku që fluturon nga kamioni i shpëton jetën motoçiklistit

Dysheku që fluturoi nga një automjet në lëvizje në QueenslandAustralisë ra para një motoçiklisti dhe parandaloi vdekjen ose plagosjen e tij.