Sulm me bombë në Pakistan

Si pasojë e një shpërthimi në tyrben e Lal Shahbaz Kalandarit, një prej dijetarëve sufi në qytetin Sehvan Sherif, kanë humbur jetën mbi 70 persona dhe janë plagosur 150 të tjerë, njoftojnë burimet provinciale të sigurisë.