Studentët kolumbianë marshuan për paqen

Në Kolumbi studentët kanë mbajtur një marshim, ku kanë kërkuar paqe ndërmjet qeverisë dhe Forcave të Armatosura Revolucionare të Kolumbisë (FARC).