Qentë e policisë sulmojnë qytetarët turq në Holandë

Policia holandeze ka ndërhyrë me forcë ndaj qytetarëve turq, që ishin mbledhur para Konsullatës së Turisë në Roterdam për të mbështetur Ministren e Familjes dhe Politikave Sociale, Fatma Betyl Sajan Kaja (Fatma Betül Sayan Kaya).