Miting për Demokracinë dhe Martirët edhe në Kanada

Në qytetet Montreal, Otava dhe Toronto të Kanadasë është organizuar Mitingu i Demokracisë dhe Martirëve si shenjë proteste kundër tentativës së grushtit të shtetit ndërmarrës natën e 15 korrikut nga Organizata Terroriste Guleniste Struktura Paralele në Shtet (FETO/PDY).di.