Grevë dhe protestë në Barcelonë

Si reagim ndaj Spanjës, në Katalonjë organizohet në grevë e përgjithshme dhe protestë e përkrahësve të pavarësisë. Ndërkaq vazhdojnë edhe protestat ndaj arrestimit të anëtarëve të qeverisë katalanase dhe të aktivistëve pro-pavarësisë.