Shkup: Dështon takimi i liderëve për ligjin e prokurorisë publike

Ka dështuar takimi mes Zoran Zaevit dhe liderit të opozitës maqedonase Hristijan Mickovski për të arritur një marrëveshje për ligjin për prokurorinë publike, me të cilin do zgjidhej edhe fati i prokurorisë speciale.