Turqia publikon një mesazh ngushëllimi për ushtarët që ranë dëshmorë në sulmin në Pakistan

Turqia shprehu ngushëllimet e saj për ushtarët që ranë dëshmorë si pasojë e sulmit në një postbllok në provincën Beluxhistan të Pakistanit.

1769973
Turqia publikon një mesazh ngushëllimi për ushtarët që ranë dëshmorë në sulmin në Pakistan

Turqia shprehu ngushëllimet e saj për ushtarët që ranë dëshmorë si pasojë e sulmit në një postbllok në provincën Beluçistan të Pakistanit.

Në një deklaratë me shkrim të Ministrisë së Punëve të Jashtme, me pikëllim të madh është mësuar se 10 ushtarë pakistanezë kanë rënë dëshmorë në sulmin ndaj një postblloku në provincën Beluçistan.

“I shprehim ngushëllimet tona familjeve të atyre që humbën jetën në sulm, popullit dhe qeverisë së Pakistanit dhe theksojmë edhe një herë se jemi gjithmonë me ju në luftën e Pakistanit kundër terrorizmit”, shkruhet në deklaratën me shkrim të Ministrisë së Punëve të Jashtme.

 

 


Lajme të ngjashme