Presidenti Erdogan përuroi xhaminë “Gulhane” në kryeqytetin Ankara

Presidenti Recep Tayyip Erdogan mori pjesë në ceremoninë e inaugurimit të xhamisë Gulhane, që është ndërtuar në kampusin e Universitetit të Shkencave Mjekësore në kryeqytetin Ankara.

1769964
Presidenti Erdogan përuroi xhaminë “Gulhane” në kryeqytetin Ankara

Presidenti Recep Tayyip Erdogan mori pjesë në ceremoninë e inaugurimit të xhamisë Gulhane, që është ndërtuar në kampusin e Universitetit të Shkencave Mjekësore në kryeqytetin Ankara.

Në fjalën e tij në ceremoni, Erdogan uroi ata që kontribuan në ndërtimin e xhamisë.

Duke shpjeguar se në xhami janë përgatitur hapësira studimi për studentët meshkuj dhe femra, Erdogan uroi që kjo vepër e bukur brenda Akademisë Ushtarake Mjekësore Gulhane të jetë në dobi të banorëve të Ankarasë.

Pas fjalës së presidentit Erdogan, xhamia u përurua me lutje.

Erdogan fali namazin e xhumasë në xhaminë e sapondërtuar, Gulhane.Lajme të ngjashme