Operacion antiterror – Neutralizohen 3 terroristë të PKK-së

Tre terroristë të PKK-së u neutralizuan me një operacion ajror në rajonin Avashin në veri të Irakut.

1766742
Operacion antiterror – Neutralizohen 3 terroristë të PKK-së

Tre terroristë të PKK-së u neutralizuan me një operacion ajror në rajonin Avashin në veri të Irakut.

Në deklaratën e Ministrisë së Mbrojtjes Kombëtare thuhet se është kryer një operacion në Avashin, në veri të Irakut, me punën e përbashkët të Forcave të Armatosura Turke dhe Agjencisë Kombëtare të Inteligjencës së Turqisë (MIT).

Në deklaratë bëhet e ditur se me operacion ajror janë neutralizuar 3 terroristë të PKK-së, anëtarë të organizatës separatiste terroriste.

 Lajme të ngjashme