Në Çeşme të Izmirit u kapën 179 emigrantë të parregullt

Ekipet e Rojës Bregdetare kryen një operacion me dijeni se një grup emigrantësh të parregullt kishin udhën me varkë.

1763136
Në Çeşme të Izmirit u kapën 179 emigrantë të parregullt

Ekipet e Rojës Bregdetare kryen një operacion me dijeni se një grup emigrantësh të parregullt kishin udhën me varkë.

Ekipet kapën 179 emigrantë të parregullt në një varkë në brigjet e Alaçatı dhe 4 persona që konsideroheshin si organizatorë.

Emigrantët e parregullt të sjellë në skelën e Çeşmes me varkën e tyre, pas procedurave përkatëse, u transferuan në Drejtorinë Rajonale të Menaxhimit të Emigracionit.

Mësohet se procedurat ndaj katër të dyshuarve për trafikim të jashtëligjshëm po vazhdojnë.Lajme të ngjashme