Zona operative “Kthetra-Tigër”, neutralizohen edhe 2 terroristë të tjerë të PKK-së

Në zonën operative “Kthetra-Tigër” në veri të Irakut u neutralizuan 2 pjesëtarë të organizatës separatiste terroriste PKK.

1721633
Zona operative “Kthetra-Tigër”, neutralizohen edhe 2 terroristë të tjerë të PKK-së

zonën operative “Kthetra-Tigër” në veri të Irakut u neutralizuan 2 pjesëtarë të organizatës separatiste terroriste PKK.

Në deklaratën e bërë nga Ministria e Mbrojtjes Kombëtare thuhet: “Nuk ndalim, nuk ka lodhje, lufta vazhdon. Forcat tona heroike të armatosura vazhdojnë të hyjnë në strofkat e terroristëve dhe t’i shkatërrojnë ato. U neutralizuan edhe dy terroristë të tjerë të PKK-së të përcaktuar në zonën operative ‘Kthetra-Tigër’.”Lajme të ngjashme