Guler pret me ceremoni zyrtare Shefin e Shtabit të Libanit, Joseph Aoun

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm Gjeneralarmate Yasar Guler u takua me Komandantin e Forcave të Armatosura të Libanit, Shefi i Shtabit Gjeneral Lejtnant Joseph Aoun.

1710102
Guler pret me ceremoni zyrtare Shefin e Shtabit të Libanit, Joseph Aoun

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm Gjeneralarmate Yasar Guler u takua me Komandantin e Forcave të Armatosura të Libanit, Shefi i Shtabit Gjeneral Lejtnant Joseph Aoun.

I ndodhur në kryeqytetin Ankara si i ftuar zyrtar i Gulerit, Aoun u mirëprit me një ceremoni ushtarake në Ndërtesën e Shtabit të Përgjithshëm.

Pas ceremonisë, Guler dhe Aoun zhvilluan një takim në selinë qendrore.Lajme të ngjashme