Turqi - 3 terroristë u neutralizuan në juglindje të vendit

Si pjesë e operacioneve “Eren-13” në Turqinë juglindore janë neutralizuar tre anëtarë të organizatës separatiste, njoftoi Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB).

1688371
Turqi - 3 terroristë u neutralizuan në juglindje të vendit

Si pjesë e operacioneve “Eren-13” në Turqinë juglindore janë neutralizuar tre anëtarë të organizatës separatiste, njoftoi Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB).

Operacioni u krye nga forcat speciale të xhandarmërisë në zonën e Bestler-Dereler të provincës Sirnak, i koordinuar nga komanda e xhandarmërisë së Sirnak.

Gjithashtu operacioni u mbështet edhe me dronë zbulues (IHA) dhe të armatosur (SİHA) të xhandarmërisë dhe të Forcave Arjrore të Turqisë.

Operacionet në rajon vazhdojnë.

 

 


Lajme të ngjashme