Droni sulmues pa pilot AKINCI fluturon 13 orë e 24 minuta me mbi 1.3 ton ngarkesë

Droni sulmues Bayraktar “AKINCI-TIHA”, i prodhuar me mundësi vendore dhe kombëtare nga kompania turke “BAYKAR” ka fluturuar përpara delegacionit zyrtar për 13 orë e 24 minuta me një peshë të dobishme prej gjithsej 1 mijë e 360 kilogram.

1673188
Droni sulmues pa pilot AKINCI fluturon 13 orë e 24 minuta me mbi 1.3 ton ngarkesë

Droni sulmues Bayraktar “AKINCI-TIHA”, i prodhuar me mundësi vendore dhe kombëtare nga kompania turke “BAYKAR” ka fluturuar përpara delegacionit zyrtar për 13 orë e 24 minuta me një peshë të dobishme prej gjithsej 1 mijë e 360 kilogram.  

Sipas deklaratës së bërë nga BAYKAR, brenda objektit të projektit të kryer nën udhëheqjen e Presidencës së Industrive të Mbrojtjes së Turqisë (SSB), Bayraktar AKINCI, i cili u zhvillua me burime të brendshme dhe kombëtare, po zhvillon aftësitë e tij hap pas hapi.

Avioni Sulmues pa pilot Bayraktar AKINCI, përfundoi me sukses testin që u realizua në Qendrën e Fluturimit dhe Trajnimit të Akinci në Komandën e Bazës Ajrore në nënprefekturën Çorlu të rrethit Tekirdag, përpara delegacionit të SSB duke u ngritur në ajër me një peshë të dobishme prej 1 mijë e 360 kilogram.  Lajme të ngjashme