Neutralizohen dy terroristë të PKK-së në operacionet “Kthetra-Vetëtima” dhe “Kthetra-Rrufeja”

Dy terroristë të organizatës separatiste terroriste PKK, u neutralizuan në veri të Irakut.

1655516
Neutralizohen dy terroristë të PKK-së në operacionet “Kthetra-Vetëtima” dhe “Kthetra-Rrufeja”

Dy terroristë të organizatës separatiste terroriste PKK, u neutralizuan në veri të Irakut.

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB), në një postim që ka bërë në llogarinë e saj në “Twitter”, shkroi: “Po vazhdojmë të shkatërrojmë strofkat terroriste në veri të Irakut. Dy terroristë të PKK-së, janë neutralizuar me ndërhyrjen e suksesshme të forcave tona komando në operacion “Kthetra-Rrufeja” dhe “Kthetra-Vetëtima” në veri të Irakut.”Lajme të ngjashme