Lufta antiterror – Dy ushtarë turq bien dëshmorë në operacionet “Kthetra”

Bien dëshmorë dy ushtarë të plagosur në operacionet “Kthetra-Vetëtima” dhe “Kthetra-Rrufeja” në veri të Irakut.

1631610
Lufta antiterror – Dy ushtarë turq bien dëshmorë në operacionet “Kthetra”

Bien dëshmorë dy ushtarë të plagosur në operacionet “Kthetra-Vetëtima” dhe “Kthetra-Rrufeja” në veri të Irakut.

Në deklaratën e bërë nga Ministria e Mbrojtjes Kombëtare, shkruhet: “Në kuadër të operacionit “Kthetra-Rrufeja”, që zhvillohet në veri të Irakut, ra dëshmor bashkëluftëtari ynë hero i plagosur si pasojë sulmit me antitank në 28 prill. Edhe bashkëluftëtari ynë që u plagos gjatë aktiviteteve të furnizimit gjatë zbritjes nga helikopteri më 30 prill 2021 dhe u dërgua menjëherë për kurim në spital, ra dëshmor pavarësisht të gjitha ndërhyrjeve mjekësore.”Lajme të ngjashme