Dy ushtarë turq bien dëshmorë në operacionin antiterror në veri të Irakut

Në operacionin “Kthetra-Rrufeja”, që vazhdon në veri të Irakut, 2 ushtarë turq ranë dëshmorë.

1628939
Dy ushtarë turq bien dëshmorë në operacionin antiterror në veri të Irakut

Në operacionin “Kthetra-Rrufeja”, që vazhdon në veri të Irakut, 2 ushtarë turq ranë dëshmorë.

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare deklaroi se mbrëmë pati përleshje ndërmjet ushtarëve turq me detyrë në rajon dhe terroristëve.

Në përleshje një ushtar ra dëshmor ndërsa një tjetër u plagos pasi shkeli një bombë të improvizuar.

Ushtari i plagosur pavarësisht ndërhyrjeve mjekësore, ra dëshmor në spital.Lajme të ngjashme