Lufta antiterror – Ushtria turke neutralizon 4 terroristë të PKK-së

Komandot turke neutralizuan 4 pjesëtarë të organizatës separatiste terroriste PKK/YPG, që hapën zjarr provokues në zonën operacionale "Burimi i Paqes" në veri të Sirisë.

1625439
Lufta antiterror – Ushtria turke neutralizon 4 terroristë të PKK-së

Komandot turke neutralizuan 4 pjesëtarë të organizatës separatiste terroriste PKK/YPG, që hapën zjarr provokues në zonën operacionale "Burimi i Paqes" në veri të Sirisë.

Në një deklaratë të bërë nga Ministria e Mbrojtjes Kombëtare, shkruhet: “Heronjtë tanë komando, në zonën operacionale "Burimi i Paqes" në veri të Sirisë neutralizuan 4 pjesëtarë të organizatës separatiste terroriste PKK/YPG, të cilët hapën zjarr provokues për të prishur atmosferën e paqes dhe qetësisë në rajon.”Lajme të ngjashme