Sentop publikon një mesazh ngushëllimi për vdekjen e Princit Filip

Mustafa Sentop, Kryetari i Kuvendit të Madh Popullor të Turqisë, publikoi një mesazh ngushëllimi për vdekjen e Princit dhe Duka i Edinburgut, Filip, bashkëshorti i Mbretëreshës Elizabetë II.

1618485
Sentop publikon një mesazh ngushëllimi për vdekjen e Princit Filip

Mustafa Sentop, Kryetari i Kuvendit të Madh Popullor të Turqisë, publikoi një mesazh ngushëllimi për vdekjen e Princit dhe Duka i Edinburgut, Filip, bashkëshorti i Mbretëreshës Elizabetë II.

Në postimin e bërë në anglisht në llogarinë e tij në “Twitter”, Sentop shkroi: “Mësova me hidhërim vdekjen e Princit Filip, Duka i Edinburgut dhe bashkëshorti i Mbretëreshës Elizabeta II. Familjes mbretërore dhe popullit britanik i shpreh ngushëllimet e mia, dhe ndaj dhimbjen e tyre”.

 


Lajme të ngjashme