Çavusoglu u takua me Përfaqësuesin e Posaçëm të Kombeve të Bashkuara për Libinë, Jan Kubis

Ministri i Punëve të Jashtme, Mevlut Çavusoglu u takua me Përfaqësuesin e Posaçëm të Kombeve të Bashkuara për Libinë, Jan Kubis.

1593710
Çavusoglu u takua me Përfaqësuesin e Posaçëm të Kombeve të Bashkuara për Libinë, Jan Kubis

Ministri i Punëve të Jashtme, Mevlut Çavusoglu u takua me Përfaqësuesin e Posaçëm të Kombeve të Bashkuara për Libinë, Jan Kubis.

Çavusoglu bëri një vlerësim në “Twitter” në lidhje me takimin e zhvilluar në Ankara.

Mevlut Çavuşoglu deklaroi se në takimin e tij me Kubis, u diskutua mbi procesin politik që vazhdon midis libianëve dhe zhvillimet e fundit në lidhje me krijimin e një qeverie të re të përkohshme.

"Mbështetja jonë për sigurimin e stabilitetit të vëllait tonë, Libisë do të vazhdojë", shkroi Ministri i Punëve të Jashtme, Mevlut Çavusoglu.

 


Lajme të ngjashme