Sentop: Jemi të fuqishëm ndaj koronavirusit aq sa masat që zbatojmë

Në postimin e bërë në llogarinë e tij në rrjetin social, Mustafa Sentop bëri vlerësime në lidhje me masat e reja të marra kundër Covid-19.

1537368
Sentop: Jemi të fuqishëm ndaj koronavirusit aq sa masat që zbatojmë

Kryetari i Kuvendit të Madh Popullor të Turqisë (TBMM), Mustafa Sentop në lidhje me luftën kundër llojit të ri të koronavirusit (Covid-19), tha: "Detyra jonë është të respektojmë me përpikëri masat për të mbrojtur shëndetin tonë dhe të dashurit tanë. Le të mos harrojmë se ne jemi po aq të fortë sa masat paraprake ndaj epidemisë," tha ai.

Në postimin e bërë në llogarinë e tij në rrjetin social, Mustafa Sentop bëri vlerësime në lidhje me masat e reja të marra kundër Covid-19.

Duke kujtuar se Presidenti, Recep Tayyip Erdogan njoftoi masat e reja të marra nga qeveria kundër epidemisë Covid-19 që ka prekur tërë botën, Sentop tha: “Ne kemi për detyrë të respektojmë me përpikëri masat për të mbrojtur shëndetin dhe të dashurit tanë. Të mos harrojmë që ne jemi po aq të fortë sa masat paraprake ndaj epidemisë".

 


Lajme të ngjashme