Turqia lëshon NAVTEX të ri për anijen “Barbaros Hayreddin Paşa”

Është shpallur një NAVTEX i ri (alarm lundrimi – NAVigational TEleX) për zonën ku do të kryejë punime anija turke e kërkimeve sizmike “Barbaros Hayreddin Paşa”.

1521492
Turqia lëshon NAVTEX të ri për anijen “Barbaros Hayreddin Paşa”

Është shpallur një NAVTEX i ri (alarm lundrimi – NAVigational TEleX) për zonën ku do të kryejë punime anija turke e kërkimeve sizmike “Barbaros Hayreddin Paşa”.

Sipas njoftimit misioni i anijes do të vazhdojë deri më 16 shkurt.

Punimet sizmike anija “Barbaros Hayreddin Paşa” do t’i zhvillojë në zonën e shpallur në Mesdheun Lindor bashkë me anijet “Tanux-1” dhe “Apollo Moon”.

 


Lajme të ngjashme