Çavusoglu: Do të ndjekim ndërkombëtarisht procesin diplomatik dhe ligjor kundër “Charlie Hebdo”

Ministri i Punëve të Jashtme, Mevlut Çavusoglu, u shpreh të mërkurën në lidhje me hetimin e nisur kundër revistës franceze “Charlie Hebdo” për karikaturën imorale të saj në lidhje me Presidentin Recep Tayip Erdogan.

1517718
Çavusoglu: Do të ndjekim ndërkombëtarisht procesin diplomatik dhe ligjor kundër “Charlie Hebdo”

Gjatë një daljeje publike përpara takimit të grupit parlamentar të Partisë për Drejtësi dhe Zhvillim (AK Parti), Çavusoglu konfirmoi fillimin e një hetimi kombëtar ndaj “Charlie Hebdo”.

“Ne do të ndjekim procesin diplomatik dhe ligjor kundër saj (revistës) si në Francë ashtu edhe në shkallë ndërkombëtare, pasi një hetim filloi brenda vendit”, deklaroi shefi i diplomacisë turke mes të tjerash.Lajme të ngjashme