Presidenti Erdogan përkujton Izetbegoviçin në 17 vjetorin e vdekjes së tij

Në postimin e bërë në llogarinë e tij në Twitter me etiketën “Alija Izetbegoviç”, Presidenti përdori shprehjen “Me mëshirë, respekt dhe mall...”

1512253
Presidenti Erdogan përkujton Izetbegoviçin në 17 vjetorin e vdekjes së tij

Presidenti Recep Tayyip Erdogan përkujtoi ish-Presidentin e Bosnjë-Hercegovinës, Alija Izetbegoviç, në 17 vjetorin e vdekjes së tij.

Në postimin e bërë në llogarinë e tij në Twitter me etiketën “Alija Izetbegoviç”, Presidenti përdori shprehjen “Me mëshirë, respekt dhe mall...”

Erdogan postoi një foto të Izetbegoviç dhe imazhin me fjalën e tij "Jeta është një lojë që askush nuk mund ta fitojë përveç atyre që besojnë dhe bëjnë vepra të mira ".

Izetbegovic, i cili arriti të ruajë pavarësinë e vendit të tij gjatë gjenocidit të filluar nga serbët dhe kroatët në vitet 1990 për të ndarë Bosnjën dhe Hercegovinën, vdiq në 19 Tetor 2003.

 


Lajme të ngjashme