Altun riposton videon e ambasadës amerikane në Ankara

Kreu i Drejtorisë së Komunikimeve të Presidencës, Fahrettin Altun publikoi një mesazh në lidhje me postimin e një videoje të ambasadës amerikane në Ankara me infografik.

1505787
Altun riposton videon e ambasadës amerikane në Ankara

Kreu i Drejtorisë së Komunikimeve të Presidencës, Fahrettin Altun publikoi një mesazh në lidhje me postimin e një videoje të ambasadës amerikane në Ankara me infografik.

“Ne përvetësojmë objektivin tonë tregtar dypalësh prej 100 miliardë dollarësh me Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe po bëjmë pjesën tonë (atë që na takon) në këtë drejtim” shkroi Altun.

Ai shkroi gjithashtu se “Turqia, përballë epidemisë së koronavirusit të ri (Covid-19) ka ndihmuar jo vetëm Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Mbretërinë e Bashkuar, Spanjën dhe Italinë por edhe vendet e tjera aleate në NATO dhe shumë vende të tjera në botë. Ne përvetësojmë objektivin tonë tregtar dypalësh prej 100 miliardë dollarësh me Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe po bëjmë pjesën tonë (atë që na takon) në këtë drejtim”.

 


Lajme të ngjashme