Albayrak bëri një postim në “Twitter” për vizitën në Kuvajt dhe Katar

Ministri i Thesarit dhe Financave Berat Albayrak bëri një postim në lidhje me vizitën në Kuvajt dhe Katar.

1504959
Albayrak bëri një postim në “Twitter” për vizitën në Kuvajt dhe Katar

Ministri i Thesarit dhe Financave Berat Albayrak bëri një postim në lidhje me vizitën në Kuvajt dhe Katar.

“Nën udhëheqjen e Presidentit Recep Tayyip Erdogan bëmë një vizitë një ditore në Kuvajt dhe Katar. Ne përcollëm ngushëllimet tona për Emirin e ndjerë të Kuvajtit, Sabah al-Ahmed al-Jabir es-Sabah. Ne zhvilluam gjithashtu një takim në Katar për të përforcuar unitetin dhe solidaritetin tonë në pikën e bashkëpunimit rajonal", shkroi Albayrak në postimin e tij në “Twitter”.

 


Lajme të ngjashme