Erdogan bisedoi me Conte për marrëdhëniet Turqi-Itali dhe çështjet rajonale

Sipas njoftimit të Drejtorisë së Komunikimeve të Presidencës, gjatë bisedës Erdogan-Conte u shqyrtuan marrëdhënieve dypalëshe dhe çështjet rajonale.

1491455
Erdogan bisedoi me Conte për marrëdhëniet Turqi-Itali dhe çështjet rajonale

Presidenti Recep Tayyip Erdogan realizoi të martën një bisedë telefonike me Kryeministrin e Italisë, Giuseppe Conte, njofton Drejtoria e Komunikimeve.

Sipas njoftimit të Drejtorisë së Komunikimeve të Presidencës, gjatë bisedës Erdogan-Conte u shqyrtuan marrëdhënieve dypalëshe dhe çështjet rajonale.Lajme të ngjashme