Ibrahim Kalin: Historia do të shkruajë zhgënjimin e tradhtarëve të palestinezëve dhe kauzës së tyre

Zëdhënësi i Presidencës, Ibrahim Kalin, reagoi të enjten vonë ndaj marrëveshjes së normalizimit të marrëdhënieve ndërmjet Izraelit dhe Emirateve të Bashkuara Arabe (EBA).

1472748
Ibrahim Kalin: Historia do të shkruajë zhgënjimin e tradhtarëve të palestinezëve dhe kauzës së tyre

 

Kalin postoi në rrjetin social “Twitter” një mesazh të shkurtër në lidhje me marrëveshjen e arritur ndërmjet Izraelit dhe EBA-së.

“Sigurisht që historia do të shkruajë zhgënjimin e atyre që tradhtuan popullin palestinez dhe kauzën e tij”, shkroi zëdhënësi i Presidencës turke në “Twitter”.Lajme të ngjashme