Turqia dhe Azerbajxhani vazhdojnë stërvitjen ushtarake “Shqiponja TurAz 2020”

Forcat e Armatosura turke dhe azerbajxhanase vazhdojnë stërvitjen e përbashkët ushtarake “Shqiponja TurAz 2020”, që ka filluar në Azerbajxhan.

1470450
Turqia dhe Azerbajxhani vazhdojnë stërvitjen ushtarake “Shqiponja TurAz 2020”

Forcat e Armatosura turke dhe azerbajxhanase vazhdojnë stërvitjen e përbashkët ushtarake “Shqiponja TurAz 2020”, që ka filluar në Azerbajxhan.

Në deklaratën e bërë nga Ministria e Mbrojtjes së Azerbajxhanit bëhet e ditur se avionët turq “F-16” dhe avionët luftarakë që i përkasin Azerbajxhanit sipas skenarit të përcaktuar kanë realizuar fluturime dyshe dhe në grup.

Gjithashtu bëhet e ditur se pilotët kanë përmbushur me sukses detyrën e tyre.  

 


Lajme të ngjashme