Presidenti Erdogan priti në takim ambasadorët e disa vendeve

Presidenti Recep Tayyip Erdoğan priti në takim Ambasadoren e Bregut të Fildishit në Ankara Khadidjata Toure, Ambasadorin e Polonisë në Ankara Jakub Kumoch dhe Ambasadorin e Sierra-Leone  Muhammed Hassan Kai-Samba.

1454952
Presidenti Erdogan priti në takim ambasadorët e disa vendeve

Presidenti Recep Tayyip Erdoğan priti në takim Ambasadoren e Bregut të Fildishit në Ankara Khadidjata Toure, Ambasadorin e Polonisë në Ankara Jakub Kumoch dhe Ambasadorin e Sierra-Leone  Muhammed Hassan Kai-Samba.

Në pritjet e realizuara në Kompleksin Presidencial në kryeqytet ambasadorët në fjalë i dorëzuan letrat kredenciale presidentit turk.

Më pas të pranishmit dolën në fotografi për kujtim.Lajme të ngjashme