Erdogan dhe Trump bien dakord për disa çështje

Presidenti Erdogan realizoi në mbrëmje një bisedë telefonike me Presidentin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (ShBA), Donald Trump.

1455049
Erdogan dhe Trump bien dakord për disa çështje

Presidenti Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan) realizoi në mbrëmje një bisedë telefonike me Presidentin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (ShBA), Donald Trump.

Erdoan dhe Trump biseduan për marrëdhëniet dypalëshe dhe ranë dakord për arritjen e objektivit të vendosur më parë për shkëmbimet tregtare, 100 miliardë dollarë.

Të dy liderët diskutuan edhe zhvillimet rajonale dhe u pajtuan në mendimin për të punuar ngushtë si aleatë për një stabilitet të qëndrueshëm në Libi.Lajme të ngjashme