Shefi i Shtatmadhorisë turke bisedoi me homologun rus

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm, Gjeneralarmate Jashar Gyler (Yaşar Güler) zhvilloi një bisedë telefonike me Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të Rusisë, Gjeneralarmate Valery Gerasimov.

1451452
Shefi i Shtatmadhorisë turke bisedoi me homologun rus

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm, Gjeneralarmate Jashar Gyler (Yaşar Güler) zhvilloi një bisedë telefonike me Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të Rusisë,Gjeneralarmate Valeriy Gerasimov.

Në deklaratën e Forcave të Armatosura Turke (TSK) të bërë nëpërmjet llogarisë në “Twitter” bëhet e ditur se në bisedë u shqyrtuan çështjet aktuale të sigurisë në lidhje me Sirinë dhe Libinë.

 

 


Lajme të ngjashme