Ministri Çavusoglu dhe Komisoneri Varhelyi bisedojnë mundësitë e bashkëpunimit mes Turqisë dhe BE-së

Ministri i Punëve të Jashtme Mevlut Çavusoglu dhe Komisioneri i Bashkimit Evropian (BE) Përgjegjës për Zgjerim, Oliver Varhelyi bisedojnë për çështjet e bashkëpunimit në luftën kundër Covid-19.

1394333
Ministri Çavusoglu dhe Komisoneri Varhelyi bisedojnë mundësitë e bashkëpunimit mes Turqisë dhe BE-së

Ministri i Punëve të Jashtme Mevlut Çavusoglu pati një bisedë telefonike me Komisionerin e Bashkimit Evropian (BE) Përgjegjës për Zgjerim, Oliver Varhelyi.

Duke i bërë një vlerësim bisedës telefonike me Varhelyi në llogarinë e tij në Twitter, ministri Çavusoglu tha: "Vendet anëtare dhe vendet kandidate për anëtarësim në BE duket të zhvillojnë luftë të përbashkët kundër epidemisë së llojit të ri të koronavirusit (Covid-19). Ne duhet të përmirësojmë bashkëpunimin midis BE-së dhe Turqisë në fushat e shëndetësisë, tregtisë dhe të transportit".

 


Lajme të ngjashme