Ministri Çavusoglu shqyrton çështjen e luftës kundër koronavirusit me homologët e tij

Ministri i Punëve të Jashtme, Mevlyt Çavushollu (Mevlüt Çavuşoğlu) zhvilloi një bisedë telefonike me homologun iranian Muhammed Jevad Zarif.

1393065
Ministri Çavusoglu shqyrton çështjen e luftës kundër koronavirusit me homologët e tij

Ministri i Punëve të Jashtme, Mevlyt Çavushollu (Mevlüt Çavuşoğlu) zhvilloi një bisedë telefonike me homologun iranian Muhammed Jevad Zarif.

Sipas informacioneve të marra nga burimet diplomatike, në bisedën telefonike ndërmjet Çavushollu dhe Zarif u shqyrtua çështja e luftës kundër epidemisë së COVID-19.

Çavushollu zhvilloi një biseë telefonike edhe me ministren e Bosnjë-Hercegovinës, Bisera Turkoviç.  

Ministri turk edhe ditën e hënë zhvilloi një bisedë telefonike me homologun anglez, Dominic Raab.

 


Lajme të ngjashme