Linjat Ajrore Turke, përveç 5 pikave, ndërpresin përkohësisht fluturimet jashtë shtetit

Turqia, përveç udhëtimeve në 5 pika, ka anuluar të gjitha fluturimet jashtë shtetit.

1382743
Linjat Ajrore Turke, përveç 5 pikave, ndërpresin përkohësisht fluturimet jashtë shtetit

Turqia, përveç udhëtimeve në 5 pika, ka anuluar të gjitha fluturimet jashtë shtetit.

Masave të marra për shkak të koronavirusit në tërë botën u shtohet përditë nga një e re.

Edhe Turqia, në kuadër të këtyre masave kishte anuluar udhëtimet drejt 68 vendeve.

Linjat Ajrore Turke, që janë pararojë e transportit ajror turk, kanë marrë vendim që duke filluar nga data 27 mars, përveç Nju-Jorkut, Uashingtonit, Honkongut, Adis-Ababa dhe Moskës, të mos fluturojnë në asnjë pikë tjetër jashtë shtetit.



Lajme të ngjashme