Përfundon misioni i 15-të i patrullimit tokësor i njësive turke dhe ruse në lindje të Eufratit

Përfundoi patrullimi i 15-të tokësor i njësive ushtarake turke dhe ruse në rajonin Rasulayn-Kamishli në lindje të Eufratit në Siri.

Përfundon misioni i 15-të i patrullimit tokësor i njësive turke dhe ruse në lindje të Eufratit

Përfundoi patrullimi i 15-të tokësor i njësive ushtarake turke dhe ruse në rajonin Rasulayn-Kamishli në lindje të Eufratit në Siri.

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare bëri një deklaratë në lidhje me këtë.

“Njësitë ushtarake turke dhe ruse përfunduan ashtu siç ishte planifikuar patrullimin e 15-të tokësorë në lindje të Eufratit, në rajonin Rasulayn-Kamishli. Në patrullim të dyja palët morën pjesë me nga 4 automjete të blinduara në një itinerar në 6 metra thellësi (nga kufiri i Turqisë) dhe 48 kilometra gjatësi”, shkruhet në deklaratën e Ministrisë së Mbrojtjes Kombëtare.Lajme të ngjashme