Veriu i Irakut – Forcat turke neutralizojnë 2 terroristë të PKK-së

Në operacionet ajrore të kryera në zonën Zap në veri të Irakut u neutralizuan 2 pjesëtarë të organizatës separatiste terroriste PKK.

Veriu i Irakut – Forcat turke neutralizojnë 2 terroristë të PKK-së

Në operacionet ajrore të kryera në zonën Zap në veri të Irakut u neutralizuan 2 pjesëtarë të organizatës separatiste terroriste PKK.

Sipas deklaratës së bërë nga Ministria e Mbrojtjes Kombëtare, në koordinim me operacionin Kthetra, u krye një operacion ajror në rajonin Zap në veri të Irakut.

Në operacion u asgjësuan pozicionet e armëve dhe strehimoret e organizatës separatiste terroriste si dhe u neutralizuan 2 terroristë të PKK-së.

 


Lajme të ngjashme