Xhandarmëria turke neutralizon 4 terroristë në Yuksekova

Ka arritur në 4 numri i terroristëve të neutralizuar në operacionin e forcave të xhandarmërisë së rrethit në zonën rurale të nënprefekturës Juksekova (Yüksekova) të rrethit Hakkari.

Xhandarmëria turke neutralizon 4 terroristë në Yuksekova

Ka arritur në 4 numri i terroristëve të neutralizuar në operacionin e forcave të xhandarmërisë së rrethit në zonën rurale të nënprefekturës Jyksekova (Yüksekova) të rrethit Hakkari.

Sipas deklaratës me shkrim të Ministrisë së Punëve të Brendshme, forcat e xhandarmërisë ndërmorën një operacion në zonën rurale të nënprefekturës Juksekova të rrethit Hakkari.

Në operacion u neutralizuan 4 terroristë të organizatës separatiste terroriste PKK.

Forcat e sigurisë sekuestruan një armë tokësore M-16 dhe 100 fishekë të saj, 3 bomba dore, një armë tokësore AK-47, 2 çadra, dylbi, bllok me shënime dhe një kartë SD.

Bëhet e ditur se vazhdon operacioni në rajon.

 


Lajme të ngjashme