Ushtria turke vazhdon me operacione kundër PKK-së në veri të Irakut

Gjatë një operacioni ajror të koordinuar me operacionin "Kthetra” të ndërmarrë në rajonin Metina në veri të Irakut forcat turke neutralizuan 3 terroristë.

Ushtria turke vazhdon me operacione kundër PKK-së në veri të Irakut

Gjatë një operacioni ajror të koordinuar me operacionin "Kthetra” të ndërmarrë në rajonin Metina në veri të Irakut forcat turke të sigurisë neutralizuan 3 terroristë.

Sipas deklaratës së Ministrisë së Mbrojtjes Kombëtare të bërë nëpërmjet llogarisë në Twitter në rajonin Metinaveri të Irakut u krye një operacion ajror në mënyrë të koordinuar me operacionin “Kthetra” që filloi më 27 maj.

Gjatë këtij operacioni janë neutralizuar 3 terroristë të PKK-së dhe u shkatërruan pozicionet e zjarrit, strehimoret dhe bunkerët e përdorur nga pjesëtarët e organizatës terroriste.

 


Lajme të ngjashme