Në aeroportin “Stambolli” është thyer një rekord i ri në numrin e pasagjerëve

Në aeroportin “Stambolli”, një prej projekteve më të mëdha të Turqisë, nuk është thyer vetëm rekordi i fluturimeve, por edhe rekordi i pasagjerëve.

Në aeroportin “Stambolli” është thyer një rekord i ri në numrin e pasagjerëve

Në aeroportin “Stambolli”, një prej projekteve më të mëdha të Turqisë, nuk është thyer vetëm rekordi i fluturimeve, por edhe rekordi i pasagjerëve.

Që nga 6 prilli i këtij viti e deri më tani, si për udhëtimet e brendshme dhe ato të jashtme janë realizuar gjithsej 100 mijë fluturime.

15 milionë e 988 mijë e 748 mijë pasagjerë kanë përdorur këtë aeroport për të fluturuar brenda Turqisë dhe jashtë saj.  Lajme të ngjashme