Avionët turq asgjësuan objektivat e PKK-së terroriste

Në operacionet e realizuara nga Forcat e Armatosura Turke (TSK) në veri të Irakut janë asgjësuar objektiva të organizatës separatiste terroriste PKK.

Avionët turq asgjësuan objektivat e PKK-së terroriste

Në operacionet e realizuara nga Forcat e Armatosura Turke (TSK) në veri të Irakut janë asgjësuar objektiva të organizatës separatiste terroriste PKK.

Sipas njoftimit të Ministrisë së Mbrojtjes Kombëtare operacionet ajrore janë kryer në zonat Zap, Hakurk dhe Avasin-Basyan në veri të Irakut.

Në këto operacione avionët turq kanë asgjësuar pozicione zjarri, strehime, bunkerë dhe depo municioni që përdoreshin nga PKK-ja.

 


Lajme të ngjashme