Ndihmëspresidenti Oktay: Turqia do të vazhdojë të jetë pranë Bosnje-Hercegovinës

Ndihmëspresidenti i Turqisë, Fuat Oktaj (Oktay) ndodhet në kryeqytetin Sarajevë të Bosnje-Hercegovinës për pjesëmarrje në edicionin e 10-të të Forumit të Biznesit.

1184995
Ndihmëspresidenti Oktay: Turqia do të vazhdojë të jetë pranë Bosnje-Hercegovinës

Ndihmëspresidenti i Turqisë, Fuat Oktaj (Oktay) ndodhet në kryeqytetin Sarajevë të Bosnje-Hercegovinës për pjesëmarrje në edicionin e 10-të të Forumit të Biznesit.

Në fjalën e tij të mbajtur në forum Ndihmëspresidenti Oktaj tha se “Turqia duke e përshpejtuar stabilitetin dhe zhvillimin e saj do të vazhdojë të jetë një port i sigurt në rajon dhe gjithmonë pranë miqve”.  

Gjatë fjalës së tij Oktaj tha se Turqia do të vazhdojë të qëndrojë pranë Bosnje-Hercegovinës, ndërsa shtoi se “Ne do të vazhdojmë të qëndrojmë pranë Bosnje-Hercegovinës aty ku është e nevojshme me në krye zhvillimin, rritjen, integrimin me institucionet euro-atlantike të saj”.

 


Lajme të ngjashme