Turqia dhe Jordania kanë të njëjtin qëndrim për kauzën palestineze

Kryeministri i Jordanisë, Omer er-Rezzaz vlerësoi vizitën që kreu në Turqi muajin e kaluar.

Turqia dhe Jordania kanë të njëjtin qëndrim për kauzën palestineze

Kryeministri i Jordanisë, Omer er-Rezzaz vlerësoi vizitën që kreu në Turqi muajin e kaluar.

Në reportazhin e dhënë për një kanal televiziv në vendin e tij, Omer er-Rezzaz tha se qëndrimi për kauzën e Palestinës është plotësisht i njëjtë me Turqinë.  

Ai tha se gjatë vizitës në Turqi biseduan për një sërë temash duke filluar nda emigrimi dhe lufta kundër terrorist si dhe çështjet e sigurisë dhe koordinimit politik.

Rezzaz bëri të ditur se ka përfunduar marrëveshja e tregtisë së lirë ndërmjet dy vendeve, por bëri të ditur se në kuadër të marrëveshjes së arritur për ndryshimin tregtar, palët do të takohen përsëri pas dy muajsh.Lajme të ngjashme